HackDay Albania 2015
10
October
2015

Znj_Harito

“HackDay Albania 2015” event i organizuar nga Agjencia Kombëtare per Sigurine Kompjuterike (ALCIRT) dhe Ministri i Inovacionit për Administraten Publike, u mbyll dje me ceremoninë e dhënies së çmimeve për pjesëmarrësit më të talentuar. Ministri i Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike  Znj.Milena Harito ju dorëzoi çmimin e parë grupit “Infogen” të përbërë nga Rio Sherri dhe Enea Dede dhe çmimin e dytë të rinjve Elena Çibuku dhe Malfor Saja. Znj. Harito i përshëndeti ata për aftësitë e treguara dhe i siguroi se të rinj të tillë të talentuar janë të mirëpritur në administratë për të dhënë kontributin e tyre në sigurimin e sistemeve shtetërore.  
Grupi  Info

administrator
  • 416 Views
  • Comments are closed.