black hack
07
July
2014
Çfare është një haker? Hacker është një fjalë që ka 2 kuptime:Tradicionalisht një haker është një njeri të cilit i pëlqen të luajë me programe dhe sisteme elektronike. Hakerat pëlqejnë të eksplorojnë dhe të mësojnë se si sistemet kompjuterike punojnë.Ata das
  • administrator
  • No Comments
  • 591 Views