Rrjetet sociale
07
July
2014
Shumica e njerëzve i anashkalojnë politikat e privatësisë kur futen në një rrjet social. Kjo nuk është një sjellje aspak e mirë duke qenë se në politikat e privatësisë janë të gjitha informacionet për mënyrën se si do të mblidhen dhe përdoren të dhënat tuaja nga faqja e rrjeti
  • administrator
  • No Comments
  • 436 Views

07
July
2014
Në ditët ku jetojmë njerëzit nuk janë më thjesht qytetarë të një shteti por edhe qytetarë të Ueb-it. Për këtë arsye të gjithë duhet të kujdesn për sigurinë, privatësinë dhe reputacionin e tyre online. Disa këshilla se si ta bëni këtë paraqiten më poshtë:1.Lexon
  • administrator
  • No Comments
  • 495 Views